Шановні панове!

запрошуємо Вас і технічних фахівців вашого підприємства 08 листопада 2018 р.

в рамках Міжнародної спеціалізованої виставки «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ – 2018»

взяти участь у семінарі:

«E3.Series 2018. Інновації в електротехнічному проектуванні»

Мета семінару: Ознайомлення керівників і фахівців промислових, наукових, проектних, навчальних організацій з сучасними технологіями розробки електротехнічних проектів в області електро- і теплоенергетики, нафто/газопереробки, металургії, виробництва шаф і комірок, систем електропостачання та автоматики, телеметрії, розкладки кабельної та джгутової мережі, гідравліки та пневматики, а також в інших галузях промисловості (машино, авіа та приладобудування) - на платформі програмного забезпечення E3.series

Семінар відбудеться за адресою: м Київ, проспект Перемоги, 67 (м. Нивки) конференц-зал (Центр професійної освіти "Славутич", http://www.slav.in.ua).

Для участі у семінарі необхідно до 06 листопада 2018 р зареєструватися в організаторів: по тел. (044) 599-1103, (050) 334-6871 (з 9:00 до 18:00 крім Сб. та Нд.) або надіслати заявку факсом: (044) 528-22-59 чи на електронну пошту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. , Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

У заявці необхідно вказати: ПІБ учасника (учасників), посада, контактний телефон, e-mail, назва організації. Ви також можете описати коло питань, що вас цікавлять та надати пропозиції, щодо програми. У відповідь на вказану Вами в заявці адресу по електронній пошті буде відправлено лист зі статусом участі в семінарі.

Всі учасники семінару отримають рекламні та демонстраційні матеріали.

Участь у семінарі - безкоштовна

Подробиці  (044) 599-1103, (050) 334-6871 або   Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

16.05.2022 Унікальні пропозиції Altium Designer 2022 для України

19.11.2020 Додатково - Розширений курс - Робота з САПР Altium Designer 2020

21.09.2020 Унікальний курс - Робота з САПР Altium Designer 2020 дистанційно!!!